Retourbeleid

Retourbeleid

RETOURNEREN

Wij hanteren een retourperiode van 14 dagen, wat betekent dat je na ontvangst van je artikel 14 dagen de tijd hebt om een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retour moet je artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de bon of het aankoopbewijs nodig.

Let op, pakketten moeten op eigen risico en kosten worden geretourneerd. Maurette vergoedt de verzendkosten voor retouren niet.

Om een retour te starten, kun je contact met ons opnemen via info@maurette.eu. Als je retour wordt geaccepteerd, sturen we je instructies over hoe en waar je je pakket kunt retourneren. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retour aan te vragen, worden niet geaccepteerd. Houd er rekening mee dat als je land van verblijf niet België is, het langer kan duren voordat je goederen worden verzonden.

Voor vragen over retourzendingen kun je altijd contact met ons opnemen via info@maurette.eu.

Schade en problemen

Controleer je bestelling bij ontvangst en neem direct contact met ons op als het artikel defect is, beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en een oplossing kunnen voorstellen.

Bepaalde typen artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke goederen (zoals voedsel, bloemen of planten), op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde items) en persoonlijke verzorgingsproducten (zoals schoonheidsproducten). We accepteren ook geen retourzendingen voor gevaarlijke materialen, ontvlambare vloeistoffen of gassen. Neem contact met ons op als je vragen of zorgen hebt over je specifieke artikel.

Helaas kunnen we geen retourneringen accepteren voor artikelen in de uitverkoop of cadeaubonnen.

Ruilen

De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt terug te sturen en, zodra de retour is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

14 dagen bedenktijd voor de Europese Unie

Ondanks het bovenstaande heb je als je goederen worden verzonden naar de Europese Unie het recht om je bestelling binnen 14 dagen om welke reden dan ook en zonder rechtvaardiging te annuleren of retourneren. Zoals hierboven vermeld, moet je artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de bon of het aankoopbewijs nodig.

Terugbetalingen

Van zodra we je retour hebben ontvangen en geïnspecteerd, laten we je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Bij goedkeuring wordt het bedrag automatisch terugbetaald via je oorspronkelijke betaalmethode binnen 10 werkdagen. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling verwerkt heeft.

Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we je retour hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@maurette.eu.